آشنایی با ارز دیجیتال اتریوم

Erc20 یک استاندارد فنی است که برای ایجاد توکن در شبکه اتریوم استفاده می شود. Erc20 مجموعه ای از قوانین تعریف می کند که همه توکن های تعریف شده در این بلاک چین ملزم به رعایت این قوانین هستند


آشنایی با ارز دیجیتال اتریوم و نحوه خرید و فروش اتریوم Ethereum

اتریوم چیست ؟

اتریوم یک پلتفرم عمومی و متن باز و گسترش یافته است که به کاربران اجازه می دهد تا قرارداد های هوشمند و برنامه های غیر متمرکز خود را ایجاد و اجرا کنند. اتریوم این امکان را برای کاربران فراهم کرده تا آن ها با هزینه ای کم، برنامه های کاربردی و پروژه های مبتنی بر بلاک چین خود را بسازند و آن را منتشر کنند. این پلتفرم توسط توکن اتر تامین می شود. اتر بعد از بیت کوین بیشترین سهم در بازار ارز دیجیتال را دارد و اصطلاحا به ملکه ارزهای دیجیتال معروف است. پرداخت هزینه های انجام شده در این شبکه، بر پایه اتر انجام می شود.

قیمت اتریوم به دلار

با توجه به نوسانات، قیمت اتریوم به طور مداوم در حال تغییر است. شما می توانید با یک جستجوی ساده در موتورهای جستجو از قیمت لحظه ای آن آگاه شوید. همچنین می توانید روند تغییرات قیمت را در بازه های زمانی دلخواه، مشاهده و آن را بررسی کنید. این تایم فریم ها می توانند در طول چند دقیقه، چند ساعت، روزانه، در طول چند روز، چند هفته و یا چند ماه باشد.

برای مشاهده قیمت لحظه ای در پلتفرم های خارجی، کافیست عبارت ether to usd را سرچ کنید و روند تغییرات و قیمت لحظه ای آن را ببینید. هم اکنون و در تاریخ 7 بهمن 1401 قیمت آن بین 1580 تا 1590 دلار آمریکا در حال نوسان است. بالاترین قیمت یا به اصطلاح سقف تاریخی هم در سال 2021 و قیمت 4891 دلار بوده است.

تبدیل قیمت ارز دیجیتال اتریوم به تومان

برای تبدیل قیمت اتریوم به تومان شما ابتدا باید نوسانات بازار و قیمت ارز بر حسب دلار را در نظر بگیرید. در مرحله بعد باید به نوسانات بازار ارز در داخل ایران و قیمت دلار در بازار ایران توجه کنید. هم اکنون قیمت این ارز معادل 1580 دلار و دلار آمریکا در بازار ایران در حدود 44100 تومان است. در نتیجه قیمت معادل آن به تومان 70 میلیون و 100 هزار تومان است.

آینده ارز دیجیتال اتریوم

به طور دقیق نمی توان آینده اتریوم را پیش بینی کرد به این دلیل که یک پلتفرم باز و عمومی مبتنی بر بلاک چین است که امکان قرارداد هوشمند را فراهم می کند. در حال حاضر از اتریوم برای ایجاد برنامه های غیر متمرکز و ذخیره دارایی های دیجیتال استفاده می شود.

در آینده نزدیک، ساخت برنامه های کاربردی در مقیاس بزرگ بر این بستر امکان پذیر خواهد بود. در آخر، هدف نهایی این است که راهی امن ایجاد کند تا کاربران برای انجام تراکنش های مالی در دنیای غیر متمرکز مشکلی نداشته باشند.

استخراج  ارز اتریوم

درست مانند بیت کوین، امکان استخراج اتریوم هم وجود دارد. با استفاده از نرم افزار ethextract این امکان را دارید تا اتریوم برداشت کنید. ethextract یک ابزار رایگان استخراج است که برای کمک به توسعه دهنده ها یا محققان بلاک چین طراحی شده است.

این ابزار همچنین این امکان را فراهم می کند تا قرارداد های هوشمند را بر اساس نام یا آدرس و با امکان پشتیبانی از هر url ایجاد کنید. همچنین این امکان فراهم شده تا از فرمت های خروجی رایج مانند csv بتوانید استفاده کنید.

برای ایجاد امکان نقد کردن ارز هم باید از کیف پول های مخصوص آن مانند myehterwallet استفاده کنید. این کیف پول ها با یک رمز مخصوص محافظت می شوند که امکان دسترسی به این رمز باید برای دیگر افراد مخفی باشد تا از امنیت کیف پول خود اطمینان داشته باشید.

ارزهای مربوط به ارزدیجیتال  اتریوم

توکن های زیادی در این بلاک چین وجود دارد که چند مورد از معروف ترین آن ها را بررسی می کنیم:

  • Dai : این توکن، دارای یک استیبل کوین است که توسط پروتکل defi در بستر اتریوم پشتیبانی می شود.
  • Usdc : این توکن توسط چندین کمپانی بزرگ مانند coinbais پشتیبانی می شود. این توکن به طور کامل با استاندارد های اتریوم مطابقت دارد و گزینه ایده آل برای افرادی است که دنبال ساخت و طراحی برنامه در بستر اتریوم هستند.
  • Bat : این توکن برای بهبود عملکرد تبلیغات دیجیتال با استفاده از فناوری بلاک چین طراحی شده است.
  • Zrx : این توکن برای مبادلات تجاری مورد استفاده قرار می گیرد
  • Chainlink : جز توکن های جدید در دنیای غیر متمرکز امروز می باشد.

انواع شبکه ارزدیجیتال  اتریوم

  • شبکه اصلی: میزبان بلاک چین اصلی است و به گره ها اجازه می دهد تا در فعالیت های استخراج و رای گیری برای اعتبار سنجی تراکنش های درون شبکه شرکت کنند.
  • شبکه های آزمایشی: شبکه های آزمایشی زمینه های آزمایشی برای شبکه های جدید یا به روز رسانی شبکه های موجود هستند. آن ها به نوعی یک کپی از شبکه اصلی هستند و به کاربران و توسعه دهنده ها اجازه می دهند تا ویژگی ها را قبل از باز کردن در شبکه اصلی امتحان کنند.
  • شبکه های خصوصی: شبکه های خصوصی نسخه هایی مستقل از بلاک چین هستند. برای آزمایش و ایمن بودن قراردادها و یا آزمایش قابلیت همکاری بین ماشین های مختلف می توان از این شبکه استفاده کرد.

اتریوم ملقب به ملکه ارزهای دیجیتال است

شبکه اصلی  ارز اتریوم

به شبکه اصلی اتریوم در اصطلاح، eth گفته می شود. تجارت توکن اتر و قرارداد های هوشمند مرتبط، همگی روی این شبکه انجام می گیرد. از ویژگی های شبکه اصلی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • منبع باز
  • غیر متمرکز
  • امکان ایجاد قرارداد هوشمند
  • استاندارد سازی توکن

بلاک چین اتریوم چیست ؟

اتریوم دارای بلاک چین مخصوص خود است. این بلاک چین، سیستم پرداخت مخصوص به خود را دارا است. همچنین کد نویسی آن هم متفاوت است. هم اکنون این بلاک چین در آستانه رسیدن به دهمین سال تاسیس است. از دیگر امکانات آن می توان به امکان ایجاد و انتشار برنامه و نرم افزار های کامپیوتری اشاره کرد.

بزرگترین تفاوت این بلاک چین با سایر بلاک چین ها در امکان ایجاد قرارداد هوشمند است. به این ترتیب این امکان به کاربران داده می شود تا بدون هیچ واسطه ای، به داده ها و مبادلات مالی خود نظارت کامل داشته باشند.

آشنایی با ارز دیجیتال اتریوم و نحوه خرید و فروش اتریوم Ethereum

 

شبکه اتریوم erc20

Erc20 یک استاندارد فنی است که برای ایجاد توکن در شبکه اتریوم استفاده می شود. Erc20 مجموعه ای از قوانین تعریف می کند که همه توکن های تعریف شده در این بلاک چین ملزم به رعایت این قوانین هستند. Erc20 به توسعه دهندگان و کاربران این اجازه را می دهد تا به طور دقیق نحوه تعامل توکن هایشان در اکوسیستم را پیش بینی کنند. erc20 همچنین برنامه ریزی نحوه عملکرد توکن ها را بهبود می بخشد.

جهت بررسی جدول بهترین صرافی های ارز دیجیتال و بروکرها کلیک نمایید.

علت رشد اتریوم کلاسیک

اتریوم کلاسیک یک ارز دیجیتال بر بستر بلاک چین خود است که در سال 2016 ایجاد شد. این نسخه، ارتقا یافته metropolis بود که با استقبال بیشتری نسبت به نسخه قبلی مواجه شد و این امکان را فراهم کرد تا کاربران دارایی های دیجیتال خود مانند توکن ها و دارایی های eth را حفظ کنند.

با وجود رشد چشمگیر در سالیان اخیر، به دلیل تمرکز روی دستاوردهای مالی کاربران و تاکید بیشتر روی آن مورد انتقاد قرار گرفته است. هدف اصلی این پلتفرم که توسط ویتالیک بوترین منتشر شد، توسعه فناوری های جدید و کمک به دنیای مدرن و غیر متمرکز بود.

 

امکانات خاص اتریوم کلاسیک باعث رشد سریع آن شد. به طور خلاصه دلایل پیشرفت آن عبارتند از:

  • فناوری بلاک چین متفاوت
  • امکان برنامه نویسی به زبان های مختلف
  • پروتکل منبع باز سازگار و رقابتی آن
  • امکان ایجاد بازدهی زیاد در سرمایه گذاری
  • امکان استفاده به عنوان یک دارایی قابل معامله

 

دی ارز ، مرجع تخصصی معرفی بازارهای مالی

به‌این post امتیاز دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *