بروکر های کلاهبردار فارکس را بشناسیم

بروکر های کلاهبردار فارکس را بشناسیم


کلاهبرداری در فارکس چگونه است؟

افرادی که می‌خواهند در بازار فارکس فعالیت کنند ابتدا باید بروکر های کلاهبردار فارکس را بشناسند تا در دام آنها قرار نگیرند.

یکی از معضلات بزرگی که اخیرا بسیاری از کاربران بازار فارکس با آن مواجه شده‌اند، کلاهبرداری بروکرها است. متاسفانه تحقیقات نشان داده است که تعداد بروکر های کلاهبردار فارکس افزایش چشمگیری داشته‌اند. همین موضوع سبب شده تا امنیت معاملات فارکس دچار بحران گردد. در حال حاضر افرادی که می‌خواهند از این بازار استفاده نمایند ابتدا باید کارگزارانی قابل اعتماد پیدا کنند. معامله‌گران باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارند تا مطمئن شوند بروکر مد نظر آنها کلاهبردار نیست و برای انجام معاملات قابل اعتماد می‌باشد. آنها باید نشانه‌های یک بروکر کلاهبردار را بدانند و بر اساس آنها در کارگزاری ثبت نام کنند که قابل اعتماد باشد.

بروکر های کلاهبردار فارکس
بروکر های کلاهبردار فارکس

نحوه تشخیص بروکر های کلاهبردار فارکس چگونه است؟

برای تشخیص بروکر های کلاهبردار فارکس باید به نشانه‌های آنها توجه داشته باشیم. چند نشانه مشخص بروکر های کلاهبردار فارکس عبارتند از:

  • اگر یک شرکت کارگزاری فارکس با شما تماس گرفت و پیشنهاد فعالیت داد، این احتمال را در نظر داشته باشید که شاید کلاهبردار باشد. در چنین شرایطی بهتر است ابتدا در مورد آن بروکر تحقیق کنید و سپس برای فعالیت در آن تصمیم بگیرید.
  • یکی از نشانه‌های مهم بروکرهای کلاهبردار، عملکرد تهاجمی آنها است. اپراتورهای این بروکرها معمولاً به درخواست قطع ارتباط شما پاسخ نمی‌دهند و تلاش می‌کنند به شکل‌های گوناگون شما را به فعالیت در بروکر خود راضی نمایند.
  • یکی دیگر از نشانه‌های چنین کارگزاری‌هایی وعده‌های اغراق آمیز آنها است.بروکر های کلاهبردار فارکس معمولاً وعده بازدهی بالا یا تضمین شده به کاربران می‌دهند. کاملا مشخص است که چنین وعده‌هایی اصلاً تحقق پیدا نمی‌کنند. سرمایه‌گذاری در فارکس ریسک بسیار بالایی دارد و هیچکس نمی‌تواند بازدهی در آن را تضمین کند.
  • اگر مشاهده کردید که بروکر دامنه اسپرد عجیبی پیشنهاد می‌کند به کلاهبردار بودن آن شک داشته باشید. دامنه اسپرد نرمال در فارکس نهایتاً ۲ تا ۳ دلار یا یورو است.معمولاً بروکرهای کلاهبردار اسپردهای ۷ پیپ پیشنهاد می‌کنند که به شدت خطرناک هستند.
  • بروکرهای کلاهبردار معمولاً قراردادهای طولانی مدت با اصطلاحات پیچیده را به کاربر پیشنهاد می‌نمایند.در چنین قراردادهایی ممکن است بندهایی گنجانده شود که ضرهای پنهان برای سرمایه‌گذار در آن وجود داشته باشد و او را مجبور به تزریق پول بیشتر برای جبران زیان کند.
نحوه تشخیص بروکر های کلاهبردار فارکس چگونه است؟
نحوه تشخیص بروکر های کلاهبردار فارکس چگونه است؟

معرفی روش های کلاهبرداری در فارکس

بروکر های کلاهبردار فارکس برای جذب سرمایه‌گذاران روش‌های مختلفی را مورد استفاده قرار می‌دهند. در ادامه به معرفی روش های کلاهبرداری در فارکس می‌پردازیم:

  • کلاهبرداری تلفنی: در روش تلفنی کلاهبردار تلاش می‌کند وعده‌های جذابی به شما بدهد.یکی از پیشنهاداتی که بروکرهای کلاهبردار به صورت تلفنی ارائه می‌کنند، سرمایه‌گذاری اندک و دریافت سودهای متورم است. البته ممکن است آنها خودشان را به عنوان مشاور تجارت حرفه‌ای هم معرفی کنند.
  • کلاهبرداری های ایمیل، اس ام اس و واتساپ: این روش کاملا مشابه روش تلفنی است. در حقیقت در این روش کلاهبردار به جای آنکه پیشنهادهای خود را به صورت تلفنی با سرمایه‌گذار در میان بگذارداین کار را از طریق ارسال پیام به وسیله واتساپ، ایمیل و اس‌ام‌اس انجام می‌دهد.
  • کلاهبرداری با لینک های تبلیغاتی:در این روش کلاهبردار تبلیغات خود را در وب سایت‌های اینترنتی یا شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک و اینستاگرام منتشر می‌کنند. آنها برای جذب سرمایه‌گذاران عکس افراد مشهور را بدون اجازه بر روی تبلیغات خود قرار می‌دهند. طبیعتاً این تصاویر ناخودآگاه حس کنجکاوی انسان را تحریک می‌کند و موجب کلیک کردن بر روی تبلیغات می‌شود.

معرفی روش های کلاهبرداری در فارکس
معرفی روش های کلاهبرداری در فارکس

آشنایی با مهمترین کارگزاری‌های کلاهبردار فارکس

بسیاری از بروکر های کلاهبردار فارکس تا به امروز شناخته شده‌اند. جدیدترین لیست بروکر های کلاهبردار فارکس عبارتند از:

  • SFCMarket : یکی از معروف‌ترین بروکر های کلاهبردار فارکس اس اف سی مارکت است. این بروکر عمده فعالیت خود را بر روی تلگرام و اینستاگرام متمرکز کرده و از این طریق با وعده‌های دروغین و جذاب، سرمایه‌گذاران را به سمت فعالیت در کارگزاری خود هدایت کرده است.
  • :ICBroker برخلاف تصور بسیاری از سرمایه‌گذاران، ICBroker  نیز یکی از کلاهبرداران بزرگ فارکس می‌باشد. این بروکر پلن‌های سرمایه‌گذاری متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. طبق تحقیقات به عمل آمده این کارگزاری هم به دلیل نداشتن مجوز و پایین بودن اعتبار دامنه، کلاهبردار شناخته می‌شود.
  • کلایمکس پرایم:گزارش‌های مختلفی در سال جاری علیه بروکر کلایمکس پرایم وجود دارند که ثابت می‌کنند این کارگزاری اسکم است. عمده گزارشات حاکی از آن است که کلایمکس پرایم پول مشتریان خود را پرداخت نکرده است. 
  • :FxCityIndex یکی از بروکرهایی که متاسفانه مبالغ زیادی را از کاربران ایرانی کلاهبرداری کرده است، FxCityIndex  است. این سایت با وجود اینکه امکانات مدرن و جذاب برای کاربران فراهم کرده اما اسکم است و فعالیت در آن اصلاً توصیه نمی‌شود.

جهت مقایسه بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی و بروکرها بر روی مطلب کلیک کنید.

چند نشانه مشخص بروکر های کلاهبردار فارکس
چند نشانه مشخص بروکر های کلاهبردار فارکس

بروکر های کلاهبردار فارکس را بشناسیم

چگونه متوجه شویم یک بروکر فعالیت قانونی دارد؟

برای اینکه در دام بروکر های کلاهبردار فارکس نیفتیم خوب است چگونگی قانونی بودن یک بروکر را بدانیم. برای اینکه فعالیت‌های یک بروکر قانونی باشد باید رگوله شود. رگولیشن در حقیقت مجموعه قوانینی است که شرکت‌های فعال در فارکس باید آنها را رعایت کنند. البته باید به این نکته دقت داشته باشید که به دلیل غیرمتمرکز بودن فارکس هیچ نهاد بین‌المللی نیست که این بازار را تحت نظر داشته باشد. به همین دلیل کشورها خودشان باید مرجع نظارت داخلی برای مقابله با کلاه‌برداری‌ها در این بازار ایجاد کنند. این موضوع سبب شده است قوانین نظارتی در حوزه فارکس برای کشورهای مختلف متفاوت باشد. البته متاسفانه همین اتفاق باعث شده است تا بسیاری از بروکرهای رگوله شده هم نهایتاً کلاهبردار از آب در بیایند. در حقیقت به دلیل اینکه برخی نهادهای نظارتی خودشان هم اعتبار لازم را ندارند نمی‌توانند مرجع مناسبی برای نظارت روی کارگزاری‌های فارکس باشند.

لیست بروکر های کلاهبردار فارکس
لیست بروکر های کلاهبردار فارکس

نکاتی مهم برای مقابله با بروکر های کلاهبردار فارکس

رعایت چند نکته به شما کمک می‌کند تا مقابله خوبی با بروکر های کلاهبردار فارکس داشته باشید. نکاتی که در برابر کلاهبرداری بروکرها به شما کمک می‌کنند را مرور خواهیم کرد:

  • اگر قصد فعالیت در یک کارگزاری را داشتید و هنگام مطالعه قوانین و شرایط آن احساس کردید که همه چیز بیش از حد درست است، به آن بروکر شک کنید.در چنین شرایطی بهتر است قوانین را با دقت بیشتری مورد مطالعه قرار دهید تا اطمینان پیدا کنید که شرایط و ضوابط کارگزاری ضرری برای شما نخواهد داشت.
  • اگر با بروکری مواجه شدید که استفاده از خدمات آن فقط با پرداخت ارز دیجیتال امکان‌پذیر است به کلاهبردار بودن آن شک کنید.کارگزاری‌های معتبر معمولاً ‌مسیرهای متنوعی را برای پرداخت به کاربران خود پیشنهاد می‌کنند.
  • اگر در گروه‌های فارکسی تلگرام یا دیگر شبکه‌های اجتماعیعضو هستید به هیچ وجه در طرح‌های پیشنهادی آنها شرکت نکنید. بسیاری از این گروه‌ها با بروکرهای کلاهبردار در فارکس همکاری دارند و طرح‌هایی که به شما پیشنهاد می‌کنند در راستای هدف این بروکرها است.
  • برای اینکه اعتبار یک کارگزاری فارکس را بهتر مورد بررسی قرار دهید به نظرات منابع بی‌طرف هم توجه داشته باشید.در حقیقت مانند زمانی که می‌خواهید از یک فروشگاه آنلاین محصولی را بخرید و به سراغ بخش نظرات می‌روید تا از کیفیت محصول اطلاع پیدا کنید، برای انتخاب بروکر هم چنین فرایندی را بهتر است پشت سر بگذارید.

کلام آخر 

  • به لیست سیاه بروکرهای فارکس در منابع مختلف همیشه توجه داشته باشید.تا جایی که امکان دارد از فعالیت در بروکرهایی که وارد این لیست‌ها می‌شوند خودداری کنید. طبیعتاً کارگزاری‌هایی که وارد این لیست‌ها می‌شوند مشکلاتی داشته و مشکوک بوده‌اند.
  • رگوله بودن یک بروکر همانگونه که گفتیم نمی‌تواند تایید قطعی بر اعتبارآن باشد. با این وجود بررسی اطلاعات رگولاتوری و شماره مجوز کارگزاری‌ها و تطبیق آن با اطلاعات نهادهای نظارتی به شما کمک می‌کند تا اعتبار یک کارگزاری را بهتر تشخیص دهید. ضمناً شما می‌توانید از نماینده کارگزاری مورد نظرتان بخواهید با آدرس ایمیل دامنه بروکر پیامی برای ایمیل شما ارسال کند تا کلاهبردار نبودن آن محرز شود.

 دی ارز ، مرجع تخصصی معرفی بازارهای مالی

3/5 - (2 امتیاز)

1 دیدگاه

  • لطفا
    Icial-grace-trading
    Fx-official-grace
    به لیست کلاهبردارها اضافه کنید
    هردو یک سایت هستن و کلاه منو حسابی برداشتن
    حداقل دیگران سرشون کلاه نره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *