اندیکاتور تشخیص حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو

اندیکاتور تشخیص حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو


اندیکاتور تشخیص حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو

تریدینگ ویو پلتفرمی محبوب در بین معامله گران

در این محتوا قصد داریم به آموزش اندیکاتور حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو بپردازیم. وب سایت TradingView یکی از مهمترین پلتفرم های معاملاتی در دنیا می باشد. TradingView با وجود امکانات جذاب خود در بین تریدرها و تحلیلگران از محبوبیت بالایی برخوردار است. این وب سایت معتبر تمامی بازارهای مالی از جمله کریپتو، فارکس، سهام و غیره را پشتیبانی می کند. در TradingView ابزار تکنیکال در زمره پر کاربردترین ابزارهای تحلیلی به شمار می آید. اهمیت بالای حمایت ها و مقاومت ها در چارت تکنیکال باعث شده است که یک اندیکاتور برای نشان دادن خطوط حمایتی و مقاومتی در TradingView ایجاد شود تا به راحتی مورد استفاده کاربران قرار گیرد. در پایان این محتوای آموزشی متوجه خواهیم شد که بهترین اندیکاتور حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو چیست؟

ترسیم خطوط حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو

ابتدا بایستی بدانیم که رسم خطوط حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو چگونه است و سپس درباره استفاده از اندیکاتورها صحبت کنیم. حمایت ها و مقاومت ها یکی از مهمترین محدوده های تکنیکالی می باشد و تمامی تریدرها بر اهمیت بالای آن واقف هستند. زمانی که چارت تکنیکال نمادهای مختلف با مقاومت یا حمایت رو به رو می شوند، بازارهای مالی واکنش تریدرها را شاهد خواهد بود. اما خطوط حمایتی و مقاومتی بایستی به درستی توسط تحلیلگران تکنیکالی ترسیم شوند، زیرا در صورت انجام اشتباه چنین عملی تریدر قطعا با ضرر مواجه خواهد شد.

در وب سایت تریدینگ ویو برای رسم خطوط حمایت و مقاومت بایستی گذشته چارت تکنیکال را مورد بررسی قرار داد. در واقع حمایت ها برای جلوگیری از کاهش بیشتر قیمت و مقاومت ها برای جلوگیری از رشد بیشتر قیمت مورد استفاده قرار می گیرند. مقاومت به دو دسته استاتیک و دینامیک در محدوده های زمانی مختلف تقسیم می شوند که نوع استاتیک آن از اهمیت بالاتری برخوردار است. در چارت تکنیکال اگر گذشته یک نماد را بررسی کنیم؛ خواهیم دید که نماد مورد نظر در یک محدوده قیمتی مشخص همیشه با حمایت معامله گران مواجه شده است. همچنین برخی محدوده های قیمتی به عنوان مقاومت وجود دارند که همیشه با عرضه گسترده از سوی معامله گران مواجه می شوند. تحلیلگران تکنیکالی با تجربه ای که دارند می توانند با رسم خطوط افقی به ترسیم خطوط حمایتی و مقاومتی بپردازند. اما وب سایت TradingView برای افراد آماتور نیز اندیکاتوری تحت عنوان حمایت و مقاومت را گنجانده است تا آنها نیز از این ابزار قدرتمند تکنیکالی بدون بهره نمانند.

ترسیم خطوط حمایت و مقاومت نماد اپل در تریدینگ ویو
ترسیم خطوط حمایت و مقاومت نماد اپل در تریدینگ ویو

نحوه فعال سازی اندیکاتور حمایت و مقاومت در TradingView

در این بخش قصد داریم نحوه کار کردن با اندیکاتور حمایت و مقاومت را آموزش دهیم. در ابتدا بایستی اندیکاتور حمایت و مقاومت استاتیک را بر روی چارت قیمتی نماد فعال سازیم. برای انجام چنین عملی بایستی از بخش search ابزار indicators عبارت SUPPORT RESISTANCE را جستجو نماییم. پس از جستجوی عبارت مورد نظر، اندیکاتورهای SUPPORT RESISTANCE در تریدینگ ویو به کاربر نمایش داده می شوند. با کلیک بر روی اندیکاتور  این ابزار بر روی چارت مورد نظر فعال و نمایش داده خواهد شد مطابق عکس زیر:

نحوه فعال سازی اندیکاتور حمایت و مقاومت در TradingView
نحوه فعال سازی اندیکاتور حمایت و مقاومت در TradingView

ترسیم خطوط حمایت و مقاومت به صورت پیش فرض در اندیکاتور حمایت و مقاومت

پس از به کارگیری اندیکاتور حمایت و مقاومت با یکسری خطوط سبز و قرمز رو به رو می شویم. خطوط قرمز رنگ به مفهوم حمایت و خطوط سبز رنگ به مفهوم حمایت می باشد. در نگاه اول تعداد خطوط حمایتی و مقاومتی بسیار زیاد هستند و تریدر را سر در گم می کنند. اندیکاتور حمایت و مقاومت به صورت پیش فرض کوچکترین خطوط حمایتی و مقاومتی را نشان می دهد. این خطوط به گونه ای ترسیم شده اند که چندان قابل اطمینان و اتکا نیستند. پس نتیجه می گیریم که اندیکاتور حمایت و مقاومت نیازمند تغییر پارامترهای خود در بخش تنظیمات می باشد.

جهت بررسی بهترین صرافی خارجی برای ایرانیان و بروکرها بر روی مطلب کلیک کنید.

خطوط حمایت و مقاومت کوتاه مدت در اندیکاتور Support and Rhttps://deyarz.com/wp-content/uploads/2018/04/p6.jpgstance
خطوط حمایت و مقاومت کوتاه مدت در اندیکاتور تریدینگ ویو 

 

اعمال تغییر پارامترهای اندیکاتور حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو

برای اعمال تغییر در تنظیمات اندیکاتور حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو، بایستی :

  1. بر روی آیکون چرخ دنده (تنظیمات) مربوط به اندیکاتور در بالای صفحه کلیک کرد.
  2. با کلیک بر روی تنظیمات این اندیکاتور یک پنجره با عنوان SUPPORT RESISTANCE باز می شود. پنجره مورد نظر دارای سه تب با عناوین input، style و visibility می باشد.
  3. در تب input دو گزینه left و right وجود دارد که این گزینه ها به صورت پیش فرض بر روی عدد 10 تنظیم شده است.
  4. با افزایش عدد موجود در گزینه های left و right می توان طول خطوط حمایتی و مقاومتی را افزایش داد.

به این ترتیب تعداد خطوط حمایتی و مقاومتی کاهش یافته و اعتبار حمایت و مقاومت نیز افزایش می یابد مطابق عکس زیر:

تنظیمات مربوط مربوط به اندیکاتور حمایت و مقاومت در TradingView
تنظیمات مربوط مربوط به اندیکاتور حمایت و مقاومت در TradingView

انجام معاملات خرید و فروش با استفاده از اندیکاتور حمایت و مقاومت

تا اینجا متوجه شدیم که چگونه می توان خطوط حمایتی و مقاومتی معتبر را ترسیم نماییم. یک تریدر با رسیدن کندلهای قیمتی به کف های حمایتی معتبر که چندین بار در گذشته با واکنش مثبت معامله گران مواجه شده است، می توانند وارد پوزیشن خرید شوند. همچنین تریدرها در مواجهه با خطوط مقاومتی به دلیل افزایش عرضه ها می توانند به فکر فروش باشند. البته تریدرها فقط بر اساس اندیکاتور حمایت و مقاومت نبایستی اقدام به معامله کنند. جهت انجام یک معامله سایر پارامترهای تکنیکالی، بنیادی و کلان بایستی مورد توجه قرار گیرند. اما وجود خطوط حمایتی و مقاومتی این واقعیت را منعکس می کنند که بازار با افزایش تقاضا و عرضه مواجه می شود. همچنین در صورت شکست خطوط حمایتی و مقاومتی این خطوط به صورت عکس تبدیل به مقاومت و حمایت می شوند. در نتیجه یک تریدر با تجهیز خود به علوم تکنیکال و فاندامنتال می تواند از تمامی بازارهای مالی به کسب درآمد بپردازد.

تشخیص حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو5 1

دی ارز ، مرجع تخصصی معرفی بازارهای مالی

5/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *