سوشال تریدینگ چیست؟

سوشال تریدینگ چیست؟


سوشال تریدینگ چیست؟

سوشال تریدینگ از دو کلمه لاتین سوشال به معنای اجتماع و تریدینگ به معنای تجارت تشکیل شده است. در سوشال تریدها، افراد با ارائه تجارب و تحلیل‌های خود از میزان تغییرات بازارهای معاملاتی مالی سایرین را در جهت کسب سوددهی، راهنمایی می‌کنند. کاربرد آن در تحلیل بازارهای مالی در سطح اجتماع نظیر پلتفرم‌های بورس و ارز دیجیتال است. سوشال تریدینگ به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید عملکرد بهتری را برای افزایش سرمایه خود داشته باشید. در ادامه مطلب به بررسی مزایا و معایب سوشال ترید، معرفی انواع مختلف پلتفرم‌های آن و نیز روش کار با پلتفرم‌های سوشال تریدینگ خواهیم پرداخت.

 

بررسی مزایا و معایب سوشال تریدینگ

شناخت مزایا و معایب هر بستر به شما کمک می‌کند تا آگاهانه‌تر تصمیم بگیرید و عمل کنید. سوشال تریدینگ نیز همانند هر بستر اجتماعی دیگری مزایا و معایبی دارد.

بررسی مزایا و معایب سوشال تریدینگ عبارت است از:

مزایا

  • افزایش دانش اجتماعی: در این فضا افراد با به اشتراک گذاشتن تحلیل‌های خود با دیگران منجر می شوند تا سطح دانش اجتماعی افزایش پیدا کند.
  • تشخیص افراد متخصص از افراد غیر متخصص: در این فضا افراد از نظر سطح تخصص خود و بر اساس مفید بودن تحلیل‌هایشان، رتبه‌بندی می‌شوند. بنابراین به راحتی می‌توانید افرادی که تحلیل بهتری ارائه می‌دهند را از افراد ناشی و ناآگاه تشخیص دهید و بهترین استراتژی را انتخاب کنید.
  • ایجاد امنیت نسبی: ورود به فضاهای معاملاتی مالی نظیر بورس و ارز دیجیتال در ابتدا دلهره و ترسی را در افراد ایجاد می‌کند که این پلتفرم‌ها با راهنمایی خود می‌توانند آرامش خاطر بیشتری به افراد تازه وارد بدهد. بنابراین هیجانی عمل کردن افراد در ابتدای ورود به بازارهای معاملاتی با بهره‌گیری صحیح از این پلتفرم‌های سوشال تریدینگ می‌توان کنترل کرد.
  • پرداخت هزینه بعد از استفاده از استراتژی: این مورد در بخش روش‌کار پلتفرم‌های سوشال‌تریدینگ به تفصیل توضیح داده شده است. به طور مختصر می‌توان گفت که در ابتدا هزینه‌ای را شما در این پلتفرم‌ها پرداخت نمی‌کنید و بعد از استفاده از تجارب که از این پس استراتژی گفته می‌شود، هزینه ناچیزی به عنوان کارمزد باید پرداخت کرد.

معایب

  • در دسترس نبودن دائم: استفاده از پلتفرم‌های سوشال تریدینگ در روزهای تعطیل ممکن نیست، در حالی که بازارهای معاملاتی مالی نظیر بورس و ارز دیجیتال در روزهای تعطیل نیز فعال هستند. برای مثال، ممکن است در یک روز تعطیل شما نیاز جدی داشته باشید تا با استفاده از یک استراتژی‌ بورس و ارز دیجیتال سرمایه‌گذاری خود را کنترل کنید و دچار زیان جدی نشوید چون دیگر نمی توانید ضرر خود را جبران کنید.
  • امنیت کاذب: پلتفرم‌های سوشال تریدینگ با ارائه استراتژی‌های حاصل از تجارب افراد خبره، در ابتدای کار امنیت خاطری برای افراد ایجاد می‌کنند، اما بهتر است تنها به این پلتفرم‌ها اکتفا نکنید چرا که ممکن است در اثر یک حادثه یا اتفاق سرمایه خود را از دست بدهید. بنابراین میزان ریسک پذیری در این بازارهای معاملاتی بالا است لذا، توصیه می‌شود که بخشی از پول خود را در این بازارهای معاملاتی مالی، سرمایه‌گذاری کنید.
  • امکان کلاه‌برداری: سطح امنیت در این پلتفرم‌ها کمی پایین است، لذا باید در انتخاب پلتفرم سوشال تریدینگ خود حتماً دقت کنید تا مبادا از شما کلاه‌برداری‌ شود. توصیه می‌شود که حتماً در هنگام انتخاب پلتفرم سوشال ترید ضمن آنکه با مشورت افراد آگاه باشد مطمئن شوید که فضای آن امن است.
  • پیچیدگی: برخی مفاهیم و استراتژی‌های موجود در پلتفرم‌های سوشال ترید ممکن است برای افراد تازه ورود پیدا کرده پیچیده باشد، در نتیجه انتخاب و نیز پیاده کردن استراتژی‌ها برای افراد تازه وارد دشوار خواهد بود.

 

معروف‌ترین پلتفرم‌های سوشال تریدینگ

آواترید

آواترید یکی از قدیمی‌ترین پلتفرم‌های شناخته شده محسوب می‌شود که از محبوبیت بالایی برخوردار است. این پلتفرم از سال ۲۰۰۶ فعالیت خود را آغاز کرده است. در این پلتفرم بیش از ۲۰۰۰ تجربه از خبرگان و متخصصان تحلیل‌گر ارائه شده است. از سوی دیگر، در پلتفرم آواترید افراد می‌توانند با یکدیگر گفتگو کنند. بنابراین این یکی از ویژگی‌هایی است که باعث شده افراد بیشتر به این پلتفرم روی بیاورند.

سوشال تریدینگ چیست؟
نمایی از پلتفرم سوشال تریدینگ آواترید

 

زولو ترید

زولو ترید بزرگترین شبکه اجتماعی سوشال ترید از نظر تعداد عضو است. قابلیت کپی از چندین کارگزار را دارد. کارگزار همان افرادی هستند که استراتژی ارائه می‌دهند و نسخه نمایشی آن کاملا رایگان در اختیار عموم قرار داده شده است.

 

ای تورو

ای تورو یکی از پلتفرم‌های سوشال تریدینگ است. در این پلتفرم می‌توان بیش از هزار تجربه و استراتژی را مشاهده کرد و از بین آن‌ها انتخاب نمود. همچنین در این پلتفرم سوشال ترید شما نیز می‌توانید تجربه خود را از بازارهای فارکس و ارزهای دیجیتال به اشتراک بگذارید.

سوشال تریدینگ چیست؟
نمایی از پلتفرم سوشال تریدینگ ای تورو

کینفو

این پلتفرم امکانات بسیار متنوعی را به کاربران خود ارائه می‌دهد. از جمله این امکانات می‌توان به این مورد اشاره کرد که شما می‌توانید عملکرد خود را در بازارهای معاملاتی مشاهده نمایید. بنابراین این پلتفرم برای افراد مبتدی و حرفه‌ای قابل استفاده است. پلتفرم کینفو در نسخه ios  و اندروید نیز موجود می باشد که دسترسی را برای افراد ساده‌تر کرده است.

 

تریدینگ ویو

در این سایت سوشال ترید شما می‌توانید سیگنال‌های ترید در بازارهای معاملاتی را مشاهده نمایید. بنابراین اگر قصد شما فقط مشاهده و مشاوره از بازارهای معاملاتی است این سایت می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. همچنین در این سایت شما می‌توانید ترید حاصل از تحلیل‌های افراد را مشاهده کنید و آنها را با یکدیگر مقایسه کرده و ضمن آنکه با افراد شاخص خبره آشنا شوید، می‌توانید بهترین انتخاب را هم داشته باشید.

سوشال تریدینگ چیست؟
نمایی از پلتفرم تریدینگ ویو

 

اینستا فارکس

این پلتفرم در آسیا محبوبیت بالایی پیدا کرده است. شاید دلیل آن این است که این پلتفرم سوشال ترید روند تجاری افراد موفق را نشان می دهد. بنابراین می توان از روند افراد موفق برای بازارهای مالی خود کپی برداری کنید.

اگر به دنبال صرافی معتبر هستید جهت مشاهده لیست صرافی های ارز دیجیتال در ایران و بروکرها کلیک کنید.

 

داروین اکس

این سایت سوشال ترید از دسامبر سال ۲۰۱۴ راه‌اندازی شده است. قابلیت‌های زیادی در این پلتفرم وجود دارد، به همین دلیل این پلتفرم به سرعت مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به گفتگوی بین کاربران، امکان بررسی و مشاهده ریسک‌ها اشاره کرد. همچنین شما در این پلتفرم می‌توانید از ابزارهای تجارب پیشرفته با صرف کمترین هزینه بهره‌مند شوید.

سوشال تریدینگ چیست؟
نمایی از پلتفرم سوشال تریدینگ داروین ایکس

 

تریدنسی

این پلتفرم نوعی پلتفرم تخصصی سوشال تریدینگ است که افراد با تخصص بالا می توانند از آن استفاده کنند. پلتفرم مذکور این قابلیت را دارد که شما می توانید معاملات خود را به اشتراک بگذارید و معاملات دیگران را نیز برای خود کپی کنید.

 

ترید او

ترید او فعالیت خود را از سال ۲۰۱۲ آغاز کرده است. از امکانات این پلتفرم می‌توان اشتراک گذاری تجارب خود و استفاده از تجارب دیگران و همچنین بهره‌گیری از بازخوردهای سایرین را نام برد. از قابلیت جالبی که این پلتفرم دارد آن است که می‌توان سایر افراد موفق را دنبال کرد و سیگنال‌های آنها در بازارهای معاملات مالی را نیز مشاهده نمود.

 

روش کار با پلتفرم‌های سوشال تریدینگ

جهت استفاده از پلتفرم‌های سوشال ترید در ابتدا باید عضو یکی از این پلتفرم‌های سوشال تریدینگ شوید. سپس با بررسی استراتژی‌های مختلفی که وجود دارد و در آن پلتفرم اشاره شده است ضمن انتخاب مناسب‌ترین استراتژی مرتبط با کار و شرایط خودتان، استراتژی انتخاب شده را در بازارهای معاملات مالی (نظیر بورس و ارز دیجیتال) پیاده‌سازی کنید. از این‌رو، به روش کار پلتفرم‌های سوشال تریدینگ، کپی ترید نیز گفته می‌شود که به معنای کپی کردن از روش تجارت سایرین است.

لازم به ذکر است که در استفاده از پلتفرم سوشال تریدینگ، هزینه‌ای بابت کپی کردن استراتژی‌ها از شما در ابتدا اخذ نمی‌شود. بلکه روند پرداخت هزینه آن به صورت کارمزدی است. بدین معنا که شما به ازای کپی کردن هر استراتژی‌ در بازارهای معاملات مالی خود، بعد از معامله و کسب سود درصدی از سود کسب شده به آن پلتفرم باید پرداخت شود.

دی ارز ، مرجع تخصصی معرفی بازارهای مالی

به‌این post امتیاز دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *