بروکر وایت لیبل چیست؟ تشخیص و شناخت بروکر وایت لیبل

بروکر وایت لیبل چیست؟ تشخیص و شناخت بروکر وایت لیبل


بروکر وایت لیبل چیست؟

برای پاسخ به این سوال که بروکر وایت لیبل چیست؟ باید ابتدا به توضیح این واژه بپردازیم. در حال حاضر این واژه به یکی از اصطلاحات آشنا و مهم بازارهای مالی تبدیل شده است. در دنیای تجارت، اصطلاح “وایت لیبل” (White Label) به محصولات یا خدماتی گفته می ‌شود که بدون ذکر نام تولید کننده در اختیار یک فروشنده قرار می گیرند. فروشنده برند خود را جایگزین نام تجاری تولید کننده می ‌کند، سپس محصول یا خدمات را به گونه‌ای می ‌فروشد که گویی خود آن را تولید کرده است. در بازار های مالی نیز، اصطلاح “بروکر وایت لیبل” (White Label Forex Broker) اصطلاحی مهم است.

به شکل ساده تر می توان گفت که بروکر وایت لیبل به عنوان یک بروکر تازه تاسیس شناخته می شود. این بروکر با پرداخت کمیسیون به بروکر های اصلی، از خدمات، امکانات، زیر ساخت ها و مجوزهای بروکر اصلی استفاده می نماید. بروکر اصلی نیز در ازای دریافت کمیسیون، زیرساخت هایی نظیر سرور های شبکه و مکانیزم مربوط به تراکنش های مالی را در اختیار بروکر وایت لیبل قرار می دهد. با توجه به این موضوع، بهتر است نسبت به ویژگی ها و مزایا و معایب این نوع از بروکرها آگاهی پیدا کرده و با آن ها آَشنا شویم. در ادامه برای آشنایی کامل با بروکر وایت لیبل و پاسخ به این سوال که بروکر وایت لیبل چیست؟ به بررسی آن ها پرداخته و نحوه تشخیص آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.

تفاوت بروکر وایت لیبل با سایر بروکرها
تفاوت بروکر وایت لیبل با سایر بروکرها

 

 

 

تفاوت بروکر وایت لیبل با سایر بروکرها

پس از پاسخ به این سوال که بروکر وایت لیبل چیست؟ بهتر است به بررسی تفاوت این بروکر با سایر بروکرها بپردازیم. بروکر وایت لیبل، یک مدل کسب و کار است که به افراد یا شرکت‌های علاقه‌مند به ورود به بازار فارکس، این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به سرمایه‌گذاری و صرف زمان زیاد، یک بروکر فارکس راه‌اندازی کنند. در این مدل، بروکر اصلی، تمام زیرساخت‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی یک بروکر فارکس را در اختیار بروکر وایت لیبل قرار می‌دهد. این زیرساخت‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

  • پلتفرم معاملاتی
  • سرورهای معاملاتی
  • منابع آموزشی
  • پشتیبانی مشتری
  • خدمات مالی

بروکر وایت لیبل، به واسطه زیر ساخت هایی که اجاره می کند، برند رسمی خود را راه اندازی کرده و به مشتریان خدمات می دهد. در مقابل، بروکرهای معمولی یا بروکرهای اصلی، به عنوان واسطه‌ای مستقل عمل می‌کنند که خدمات زیرساختی مانند اجاره سرورها، ارائه پلتفرم‌های معاملاتی و خدمات مالی را به صورت مستقل فراهم می‌کنند. آن‌ها می‌توانند با نام تجاری خودشان در این بازارها فعالیت نمایند و در کل زیرساخت و خدمات مالی مورد نیاز را به صورت مستقل تامین می‌کنند. یکی از جنبه های تفاوت بروکر وایت لیبل با سایر بروکرها این است که بروکرهای وایت لیبل از خدمات و زیرساخت‌های بروکر اصلی استفاده می‌کنند و با این استفاده، برند و سیستم معاملاتی خود را ایجاد می‌کنند. این در حالی است که بروکرهای اصلی معمولاً دارای منابع مستقل و امکانات خود هستند و نیازی به اجاره خدمات از سایر بروکرها ندارند.

 

به شما پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را هم از دست ندهید:  بررسی بروکر اوتت ‌مارکتس Otet Markets + افتتاح حساب بروکر اوتت مارکتس

بروکر وایت لیبل چیست؟ تشخیص و شناخت بروکر وایت لیبل

یکی دیگر از تفاوت‌های بارز این دو نوع بروکر این است که بروکرهای وایت لیبل ممکن است به دلیل نیاز به کمک مالی و امکانات زیرساختی به بروکر اصلی وابسته باشند، در حالی که بروکرهای اصلی به صورت مستقل و با منابع مالی خودشان فعالیت می‌کنند.

مزایا و معایب بروکر وایت لیبل
مزایا و معایب بروکر وایت لیبل

 

چرا یک بروکر وایت لیبل می‌شود؟

دلایل مختلفی برای وایت لیبل شدن یک بروکر وجود دارد:

1. کاهش هزینه‌ها:

  • راه‌اندازی یک بروکر فارکس به سرمایه و منابع زیادی نیاز دارد.
  • با استفاده از پلتفرم وایت لیبل، بروکر می‌تواند از هزینه‌های مربوط به توسعه و نگهداری پلتفرم معاملاتی خود صرفه‌جویی کند.

2. سرعت راه‌اندازی:

  • استفاده از پلتفرم وایت لیبل به بروکر اجازه می‌دهد تا در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به صرف زمان برای توسعه پلتفرم خود، کار خود را آغاز کند.

3. دسترسی به طیف وسیعی از ابزارها و خدمات:

  • پلتفرم‌های وایت لیبل معمولاً طیف وسیعی از ابزارها و خدمات مانند ابزارهای تحلیل تکنیکال، ابزارهای مدیریت ریسک و خدمات پشتیبانی مشتری را ارائه می‌دهند.

4. تمرکز بر بازاریابی و خدمات مشتری:

  • با استفاده از پلتفرم وایت لیبل، بروکر می‌تواند تمرکز خود را بر روی بازاریابی و ارائه خدمات به مشتریان خود بگذارد و از نگرانی‌های مربوط به توسعه و نگهداری پلتفرم معاملاتی خود رها شود.

5. برندسازی:

  • بروکر می‌تواند از پلتفرم وایت لیبل به عنوان ابزاری برای برندسازی خود استفاده کند و نام تجاری خود را در بازار ایجاد کند.

6. انعطاف‌پذیری:

  • پلتفرم‌های وایت لیبل معمولاً انعطاف‌پذیری زیادی را برای بروکرها فراهم می‌کنند تا پلتفرم را با توجه به نیازهای خود و مشتریانشان شخصی‌سازی کنند.

7. دسترسی به نقدینگی:

  • پلتفرم‌های وایت لیبل معمولاً به بروکرها دسترسی به نقدینگی از ارائه‌دهندگان نقدینگی معتبر را می‌دهند.

8. مقیاس‌پذیری:

  • پلتفرم‌های وایت لیبل معمولاً مقیاس‌پذیر هستند و می‌توانند با رشد بروکر به راحتی ارتقا پیدا کنند.

9. ریسک کمتر:

  • استفاده از پلتفرم وایت لیبل می‌تواند ریسک بروکر را در مقایسه با توسعه پلتفرم خود از صفر کاهش دهد.

10. تمرکز بر تخصص:

  • بروکر می‌تواند با استفاده از پلتفرم وایت لیبل بر تخصص خود در زمینه معاملات تمرکز کند و از دغدغه‌های مربوط به توسعه و نگهداری پلتفرم معاملاتی خود رها شود.

در نهایت، اینکه یک بروکر وایت لیبل شود یا نه، به عوامل مختلفی مانند نیازها، اهداف، منابع و تخصص آن بروکر بستگی دارد.

 

 

مزایا و معایب بروکر وایت لیبل

در این بخش مزایا و معایب این بروکر را مورد بررسی قرار داده و به این پرسش پاسخ خواهیم داد که مزیت بروکر وایت لیبل چیست؟ و آیا این بروکرها گزینه ای مناسب برای استفاده هستند یا خیر.

مزایا

  • هزینه راه‌اندازی کم: یکی از مهم‌ترین مزایای بروکر وایت لیبل، هزینه راه‌اندازی کم آن است. در این مدل، بروکر وایت لیبل نیازی به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های معاملاتی وجود ندارد و تنها باید هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات را پرداخت کند.
  • سرعت راه‌اندازی سریع: بروکر وایت لیبل می‌تواند در مدت زمان کوتاهی راه‌اندازی شود. این امر به دلیل استفاده از زیرساخت‌های آماده و از پیش راه‌اندازی شده توسط بروکر اصلی است.
  • ریسک کم: بروکر وایت لیبل، ریسک کمی در برابر کلاهبرداری دارد. زیرا زیرساخت‌های آن توسط یک بروکر معتبر و دارای مجوز ارائه می‌شود.

معایب

استقلال کم و وابستگی به بروکر اصلی: بروکر وایت لیبل، استقلال کمی در برابر بروکر اصلی دارد. زیرا بروکر اصلی، تمام زیرساخت‌های بروکر وایت لیبل را کنترل می‌کند. بر همین اساس، اگر بروکر اصلی منحل شود، بروکر وایت لیبل که زیر مجموعه آن است با مشکل روبرو می شود.

رقابت زیاد: بازار بروکرهای وایت لیبل، بسیار رقابتی است. زیرا تعداد زیادی از بروکرها، از این مدل کسب و کار استفاده می‌کنند.

 

جهت مقایسه بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی و بروکرها بر روی مطلب کلیک کنید.

 

 

بروکر وایت لیبل چقدر امنیت دارد؟
بروکر وایت لیبل چقدر امنیت دارد؟

 

نظر معامله گران در مورد بروکر وایت لیبل

بروکرهای وایت لیبل، پلتفرم‌های معاملاتی هستند که توسط یک شرکت ارائه دهنده خدمات مالی به یک کارگزار دیگر (معمولاً یک شخص حقوقی) اجاره داده می‌شوند. این کارگزار می‌تواند از نام تجاری و پلتفرم معاملاتی شرکت ارائه دهنده خدمات مالی استفاده کند، اما مسئولیت ارائه خدمات به مشتریان را بر عهده دارد.

مزایای بروکرهای وایت لیبل:

  • هزینه‌های راه‌اندازی کم: کارگزاران می‌توانند بدون نیاز به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پلتفرم معاملاتی، یک بروکر وایت لیبل راه‌اندازی کنند.
  • سرعت راه‌اندازی بالا: راه‌اندازی یک بروکر وایت لیبل می‌تواند در عرض چند هفته یا چند ماه انجام شود.
  • قابلیت شخصی‌سازی: کارگزاران می‌توانند پلتفرم معاملاتی را با توجه به نیازهای خود و مشتریانشان شخصی‌سازی کنند.
  • دسترسی به طیف وسیعی از ابزارها و خدمات: کارگزاران به طیف وسیعی از ابزارها و خدمات ارائه شده توسط شرکت ارائه دهنده خدمات مالی دسترسی خواهند داشت.

معایب بروکرهای وایت لیبل:

  • کنترل کمتر: کارگزاران کنترل کمتری بر پلتفرم معاملاتی و خدمات ارائه شده به مشتریان دارند.
  • مسئولیت‌های قانونی: کارگزار مسئولیت تمام فعالیت‌های انجام شده در پلتفرم معاملاتی خود را بر عهده دارد.
  • رقابت بیشتر: کارگزاران در فضای رقابتی با سایر کارگزارانی که از همان پلتفرم معاملاتی استفاده می‌کنند، قرار دارند.

 

 

 

بروکر وایت لیبل چقدر امنیت دارد؟

برخی از افراد بر این باورند که بروکرهای وایت لیبل، کلاهبردار هستند. زیرا این بروکرها، زیرساخت‌های خود را از یک بروکر دیگر اجاره می‌کنند و ممکن است این بروکر، کلاهبردار باشد. اما این سوال پیش می آید که معیار سنجش امنیت بروکر وایت لیبل چیست؟ باید توجه داشت که بسیاری از بروکرهای وایت لیبل، معتبر و دارای مجوز هستند. این بروکرها، زیرساخت‌های خود را از بروکرهای معتبری اجاره می‌کنند که دارای شهرت و سابقه طولانی در بازار فارکس هستند. بنابراین، برای انتخاب یک بروکر وایت لیبل معتبر، باید تحقیقات لازم را انجام دهید و از اعتبار بروکر اصلی اطمینان حاصل کنید. البته اغلب بروکر های وایت لیبل در وب سایت خود نام بروکر مرجع و رگولاتوری که دریافت کرده را درج می کنند. پس با مطالعه این موارد می توانید از اعتبار بروکر وایت لیبلی که مدنظر دارید اطمینان حاصل نمایید.

 

نحوه تشخیص بروکر های وایت لیبل
نحوه تشخیص بروکر های وایت لیبل

 

به شما پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را هم از دست ندهید:  بهترین بروکر برای کریپتو

نحوه تشخیص بروکر های وایت لیبل

بسیاری از کاربران و معامله گران این پرسش را مطرح می کنند که راه تشخیص بروکر وایت لیبل چیست؟ به طور کلی می توان گفت که تشخیص بروکر وایت لیبل از بروکر های اصلی می تواند گاهی سخت و مشکل باشد. با این حال می توان بر اساس برخی از معیارها، تشخیص داد که یک بروکر، وایت لیبل است یا خیر. در ادامه به بررسی روش های شناسایی بروکر های وایت لیبل می پردازیم:

  • اکثر بروکر های وایت لیبل، در بدو ورود به بازار های مالی و شروع ارائه خدمات، به یکباره با استقبال زیادی روبرو شده و شهرت زیادی کسب می کنند. اما این شهرت در مدت زمانی کوتاه از بین رفته و معامله گران از این بروکر خارج می شوند.
  • برخی از بروکرها، میزان اسپرد و کمیسیون بسیاری پایینی را به مشتریان اعلام می کنند. اما در زمان معاملات، مبالغ بیشتری را از حساب سرمایه گذاران کسر می نمایند. این بروکر ها اغلب بروکر های وایت لیبل هستند.
  • توجه داشته باشید که بسیاری از بروکر های وایت لیبل، عنوان می کنند که تحت یک رگوله خاص فعالیت می کنند. در صورتی که رگوله معرفی شده، رگوله بروکر مرجع بوده یا اصلا چنین رگوله ای وجود ندارد. پس بهتر است از طریق سایت نهاد های نظارتی رگوله معرفی شده توسط این بروکر را چک کنید.
  • قبل از هر تصمیمی، مهم است که شرایط قرارداد بروکرهای وایت لیبل را به دقت بررسی کنید. اطمینان حاصل کردن از الزامات قانونی، سطح خدمات ارائه شده و شرایط مالی می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیم صحیحی بگیرید.
  • بررسی دقیق سیاست‌ها و شرایط استفاده و قوانین بروکر می‌تواند نشان دهنده آن باشد که شما با یک بروکر وایت لیبل یا بروکر اصلی سروکار دارید. برخی از بروکرهای وایت لیبل شرایط خاصی دارند که با برخی از بروکرهای اصلی متفاوت است.

 

نتیجه‌گیری

بروکر وایت لیبل بروکری است که به صورت مجزا مشغول فعالیت است اما زیرساخت ها و امکانات آن از بروکر دیگری به صورت اجاره ای در اختیار قرار گرفته است. این بروکر ها گاها رگولاتوری و مجوز های لازم را ندارند. پس بهتر است پیش از هر چیز از وضعیت بروکری که قصد استفاده از خدمات آن را دارید، مطمئن شوید.

 

دی ارز ، مرجع تخصصی معرفی بازارهای مالی

به‌این post امتیاز دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *